keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Väliaikaiskotia vailla

Rakennuslupahakemus on jätetty käsittelyyn viime viikon lopulla, ja nyt sitten odotellaan.
Toivottavasti pian päästän konkreettisesti aloittamaan tontilla, tarkoituksena olisi tehdä maanrakennus-ja louhintatyöt heti kun on mahdollista.

Koska nykyisen kotimme luovutusajankohta on sovittu vuodenvaihteen tienoille, olemme alkaneet toden teolla etsiä meille väliaikaiskotia Seinäjoelta. Hakusessa on 3h+k tai 4h+k, ja mielellään läheltä tonttia.Tämä tavoite saattaa olla kyllä joillakin muillakin messurakentajilla.

Täytyy kyllä todeta vuokra-asunnon etsimisen muuttuneen viimeisen kymmenen vuoden aikana. En muista  että olisimme aiemmin joutuneet tehdä kirjallisia hakemuksia asunnoista, kun kyseessä on yksityinen vuokranantaja. Kysyntää on ilmeisesti hyvin, ja vuokranantajat haluavat varmistaa vuokraajan luotettavuutta tms. Pieniä lisävaatimuksia asunnolle asettaa myös, vuokra-aika n. 1 1/2 vuotta (mikä on joidenkin vuokranantajien mielestä aivan liian lyhyt vuokra-aika),ja se että perheeseemme kuuluu toyvillakoira Namu. Moni vuokranantaja rajaa heti lemmikin kanssa muuttavat pois, toivottavaa olisi kuitenkin että lemmikin koko ja luonne huomioitaisiin. Muutama kiva meille sopiva asunto on onneksi tarjolla, toivottavasti niistä jostain löytyy meille väliaikaiskoti. Seuraavalla pohjanmaan reissulla siis asunnon metsästys jatkuu.

Jos asuntoasiat on vielä vähän kesken, niin sitä vastoin eskari-hoitopaikka on jo pojallemme löytynyt.
Täytyy kyllä antaa erityiskiitos Seinäjoen kaupungille, hakemuksen nopeasta käsittelystä. Ihanaa että tämä tärkeä asia on jo nyt kunnossa. Yritämme ehtiä joulukuussa tutustumiskäynnille, ja tammikuussa alkaakin sitten uudet kuviot.

Mieltä lämmittävää on ollut myös se, miten moni on toivottanut meidät tervetulleiksi takaisin Seinäjoelle. Muutto kun tulee olemaan  iso muutos koko perheelle, on hieno tietää että meitä jo odotetaan ☺️.Muutoksen tuulissa eletään, mutta uskotaan että hyvissä sellaisissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti