maanantai 24. marraskuuta 2014

Askel askeleelta

Muuttoon liittyvät käytännön asiat ovat edenneet, ja nyt voimmekin kertoa kivoja uutisia; löysimme viime viikolla meille sopivan väliaikaiskodin. Sijainti on mitä parhain, pojan tuleva päiväkoti on ihan naapurissa ja tontillekaan ei ole pitkä matka. Hyvä sijainti helpottaa varmasti arkea. Myös muuttoon liittyviä aikataulusuunnitelmia ollaan alettu tehdä, sekä inventoimaan turhaa tavaraa nurkista pois. Omakotitalon varastoihin on kummasti kertynyt kaikkea enemmän, ja vähemmän tärkeää mistä täytyy hankkiutua eroon ennen muuttoa. Nyt on hyvä hetki päättää mitä todella tarvitaan, neliöt pienenevät rakennusajaksi joten se on tämänkin vuoksi hyvin tarpeellista.

Viime viikkoisella päivän kestäneellä tehoreissulla Seinäjoelle löysimme myös sopivat toimistotilat työpaikoillemme. Muuttomme myötä Seinäjoen yrityselämää rikastuttamaan tulee vuoden alussa kaksi uutta toimijaa. 
Täyden palvelun suunnittelu-ja rakennustoimisto AvainKotiin ja taloushallintopalveluita nuorekkaan iloisella asenteella tarjoava Tilitoimisto Homeros Oy.
Molemmat yritykset laajentavat toimintaansa Pirkanmaalta Seinäjoelle ja uskovat seudun vetovoimaisuuteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti